• Să gândești meniul și să prepari diferite mâncăruri.
• Să te asiguri că ingredientele sunt proaspete și de calitate;
• Să cântărești și să combini ingredientele conform rețetelor;
• Să prepari mâncărurile din meniul stabilit de chef sau de managerul localului;
• Să coci, să fierbi, frigi sau să prăjești cărnuri și legume;
• Să aranjezi mâncarea în farfurii și să respecți porțiile de mâncare;
• Să te asiguri că ai tot echipamentul necesar la îndemână;
• Să te asiguri că vesela și zona de lucru sunt curate și că sunt respectate regulile de igienă;
• Să faci lista pentru aprovizionarea cu alimentele necesare;
• Persoană responsabilă, amabilă, atentă la detalii;
• Persoană îngrijită, zâmbitoare și pozitivă;
• Rezistență la munca în picioare și cu efort susținut, rezistență la stres;
• Persoană creativă și care să se adapteze ușor în echipă;
• De preferat, persoană cu experiență.
• Are grijă și pune la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru camerele de hotel și în alte zone din hotel, destinate oaspeților;
• Asigură curățenia în camerele de hotel, holuri și alte încăperi;
• Curăță și sanitarizează băile;
• Schimbă așternuturile în cameră;
• Schimbă săpunurile, șampoanele, gelurile de duș, prosoapele, precum și alte produse necesare;
• Stilizează cu simț de răspundere aparatura și materialele utilizate: aspiratoare, ștergătoare de praf, prosoape, detergenți.
• Căutăm o persoană responsabilă, amabilă, atentă și orientată către oferirea și asigurarea unui mediu curat, plăcut și ospitalier;
• Persoană îngrijită, zâmbitoare și pozitivă.
• Să prepari diferite mâncăruri (aperitive, feluri principale, deserturi);
• Să te asiguri că ingredientele sunt proaspete și de calitate;
• Să cântărești și să combini ingredientele conform rețetelor;
• Să prepari mâncărurile din meniul stabilit de chef sau de managerul localului;
• Să coci, să fierbi, frigi sau să prăjești cărnuri și legume;
• Să aranjezi mâncarea în farfurii și să respecți porțiile de mâncare;
• Să te asiguri că ai tot echipamentul necesar la îndemână;
• Să te asiguri că vesela și zona de lucru sunt curate și că sunt respectate regulile de igienă;
• Să faci lista pentru aprovizionarea cu alimentele necesare.
• Persoană responsabilă, amabilă, atentă la detalii și orientată către oferirea și asigurarea unui mediu curat, plăcut și ospitalier;
• Persoană îngrijită, zâmbitoare și pozitivă;
• Rezistență la munca în picioare și cu efort susținut, rezistență la stres;
• Persoană creativă și care să se adapteze ușor în echipă;
• Va fi în avantajul tău să ai cunoștințe culinare.
• Reprezintă imaginea hotelului, interacționează cu oaspeții în vederea rezervărilor, soluționărilor plâgerilor sau asigurării de răspunsuri;
• Preia toate apelurile, interne sau externe;
• Efectuează rezervările de camere în recepție, dar și de pe platformele de rezervări;
• Emite facturile.
•Persoană responsabilă, amabilă, atentă și orientată către oferirea și asigurarea unui mediu curat, plăcut și ospitalier;
• Persoana îngrijită, zâmbitoare și pozitivă;
• Cunoștințe foarte bune de limba engleză (înțeles, scris, vorbit) deoarece avem mulți oaspeți internaționali;
• Cunoașterea, urmărirea și aplicarea procedurilor interne de raportare și referitoare la Securitate si Siguranță.
• Va fi în avantajul tău sa ai cunostinte de:
• Lucrul cu banii;
• Lucrul în Outlook, Office, Fidelio.
SHOP GSM SRL
CUI: 14221931
Nr Registrul Comertului: J11/300/2001
Adresa Sediu Social: Str. STR. G.A.PETCULESCU, Nr. 1, Bl. 1, Sc. 1, Ap. 4, Resita
Adresa Hotel Rogge: Str. I.L. Caragiale nr. 12 RO Reșița, 320068, Romania
© Copyright Hotel Rogge